راههای کلاهبرداری و همچنین راه های کلاهبرداری از طریق ایمیل مارکتینگ ، در حال تغییر و جدیدتر شدن است. به عبارتی روشهای مختلفی موجود است که در ایمیل مارکتینگ ممکن است رخ دهید. به این صورت که شما ممکن است فکر کنید که با یک شرکت یا فروشگاه موجه هستید و آنها تنها در بازاریابی ایمیل با شما تعامل دارند. اما در واقعیت ممکن چنین نباشد.
توجه داشته باشید که شرکتهای قانونی هرگز اطلاعات مربوطه را از طریق ایمیل برای شما ارسال نمیکنند. همچنین دستورالعملهای خاصی در بازاریابی ایمیل وجود دارد که میتواند این ایمیلها را از ایمیلهای اسپم جدا کند.
در هر حال بهتر است که ایمیلهای ناشناس را حذف کنید و وعدههای پول یا جایزه را باور نکنید. هرگونه ایمیل یا پیوند شبکههای اجتماعی که وعده پول یا جایزه رایگان میدهد باید حذف شود. در عین حال که توجه داشته باشید که هیچ گاه نباید اطلاعات شخصی مهم خود را فاش کنید. هرگونه درخواست اطلاعات حساس و مهم مانند اطلاعات مربوط به شماره حساب بانکی یا شماره ملی و تلفن شما، ایمیل اسپم و کلاهبرداری است. در این مقاله در خصوص این موارد بیشتر خواهید خواند.
بازاریابی ایمیلی چیست؟
بازاریابی ایمیلی یا ایمیل مارکتینگ زمانی است که شما یک پیام ایمیل تجاری به “مشترکان ایمیل” خود ارسال میکنید. به عبارتی همان مخاطبینی که در لیست ایمیل شما ثبتنام کردهاند و مجوز صریح دریافت ایمیل از شما را صادر کردهاند.
بازاریابی ایمیلی برای اطلاعرسانی، افزایش فروش و ایجاد جامعهای متناسب با نام تجاری شما استفاده میشود. ایمیل مارکتینگ مدرن از ارسال ایمیلهای انبوه خارج شده و در عوض بر رضایت، تقسیمبندی و شخصیسازی تمرکز کرده است.
در عین حال ایمیل یک فناوری جدید نیست و در واقع، یکی از اولین وسایل ارتباطات دیجیتالی بود که در سال 1971 وارد شد. اما بازاریابی ایمیلی امروزه بیشتر از همیشه مورد استفاده قرار میگیرد. در نتیجه باید گفت نداشتن استراتژی بازاریابی ایمیلی به معنای از دست دادن فرصتهای فروش و شانس تقویت روابط با مشتریان است.
فیشینگ و ضد فیشینگ در دنیای بازاریابی ایمیلی چیست؟
آیا میدانید فیشینگ و آنتی فیشینگ برای بازاریابان به چه معناست؟ با این پیام بیشتر آشنا شوید که هدف آن بدست آوردن اطلاعات غیرقانونی از طریق ایمیل است.
به طور کلی فیشینگ یک روش کلاهبرداری است که در آن کلاهبردار در تلاش برای جمعآوری اطلاعات شخصی و مالی از گیرندگان ایمیل ناشناس با ظاهر قانونی و درست ارسال میکند. بنابراین فیشینگ چیزی جز سرقت اطلاعات (مانند اطلاعات هویتی یا بانکی) نیست و یکی از تهدیدهایی است که کاربران اینترنت به ویژه از طریق ایمیل با آن روبرو هستند.
بسیار آسان است که یک پیام فیشینگ را شناسایی کنید زیرا همیشه اطلاعاتی مانند اطلاعات شخصی یا مالی و بانکی را درخواست میکند، یا حاوی پیوندی به یک وب سایت کلاهبردار است که چنین اطلاعاتی را درخواست میکند.
بسیاری از ارائهدهندگان ایمیل وجود دارند که به منظور جلوگیری از ایمیلهای غیرقانونی، گزینه ضد فیشینگ را به عنوان بخشی از فناوری فیلتر ضد اسپم خود ارائه میدهند. اساسا، هدف ارائهدهندگان ایمیل تجزیه و تحلیل همه ایمیلهای دریافتی به منظور تشخیص پیوندهای تقلبی یا دامنههای جعلی است که برای سرقت اطلاعات کاربران ایجاد شده است.
ایمیل فیشینگ چگونه کار میکند و کلاهبرداری از ایمیل مارکتینگ چیست؟
به طور کلی، این نوع ایمیلها معمولا حاوی پیوندی هستند که به وب سایت جعلی بانک یا موسسه دیگر شما منتهی میشود. اگرچه وب سایت جعلی است، ممکن است بسیار واقعی به نظر برسد و بسیار خطرناک است زیرا گیرندگان ایمیل را تشویق به تعامل و پاسخ به آنها میکند. افرادی که این نوع وب سایتها را ایجاد میکنند بسیار باهوش هستند. آنها بیشتر از لوگوها و تصاویر بانک استفاده میکنند تا سایت قابل اعتماد به نظر برسد و گیرندگان از خطر موجود آگاه نباشند.
این سایتهای فیشینگ اغلب کاربران را تشویق میکنند تا فیلدهای مختلف را با اطلاعات شخصی پر کنند، مانند: نام کامل، رمز عبور، اطلاعات بانکی، کد پست و غیره. هرگونه داده وارد شده در این سایتها به سارقان اطلاعات کمک میکند تا هویت شما و سایر اطلاعات را با اهداف غیرقانونی سرقت کنند.
ایمیلهایی که حاوی فناوریهای ضد اسپم و فیشینگ هستند، همیشه هنگام دریافت ایمیل، ویژگیهای احتمالی را بررسی میکنند. این فیلترها به محافظت از کاربران اینترنت در برابر دریافت ایمیلهای تقلبی کمک میکند و همچنین احتمال فریب بیشتر افراد توسط این اقدامات غیرقانونی سرقت اطلاعات را کاهش میدهد.
نمونههایی از ایمیلهای کلاهبرداری
4 نمونه از ایمیلهای کلاهبرداری که افراد را هدف قرار میدهند را میتوان موارد زیر دانست. در هر حال بسیاری از افراد معتقدند که کلاهبرداریهای ایمیل به راحتی قابل تشخیص هستند، اما سوالی که مطرح میشود این است که این کلاهبرداریهای ایمیل که افراد را هدف قرار میدهند، چه خصوصیاتی دارند؟
شاید فکر کنید که این پیامها ضعیف نوشته شدهاند، پر از غلطهای املایی و دستوری هستند و معمولا حاوی پیشنهادی هستند که از واقعی بودن بسیار دورتر و غیرمنطقی طراحی شدهاند.
در هر حال باید گفت که متفاوت از آنچه تصور میکنید، وضعیت بسیار تغییر کرده است. کلاهبرداریهای ایمیل در حال حاضر به طرز هشداردهندهای پیچیده، شخصی شده و در نتیجه بسیار خطرناکتر هستند. در حال حاضر هکرها وقت و تلاش بسیاری میگذارند تا پیامهای متناسب با یک گیرنده خاص را بسازند، به این معنی که حتی کاربران باتجربه نیز میتوانند فریب بخورند.
برخی از رایجترین راه های کلاهبرداری از طریق ایمیل مارکتینگ را در ادامه عنوان کردهایم که باید از آنها مطلع باشید. به یاد داشته باشید، در صورت دریافت ایمیل مشکوک، تا زمانی که نتوانید تأیید کنید که این پیام و درخواست 100٪ واقعی است، پاسخ ندهید.
ایمیلهای اسپم ارسال شده به ایمیل شما
در هر حال همه ایمیلهای اسپم مخرب و جعلی نیست، اما در بسیاری از کشورها ارسال ایمیلهای همگانی و گسترده یا همان ایمیل مارکتینگ، غیرقانونی است. SPAM ایمیلهای تکراری و ناشناسی است که گیرنده آن را درخواست نکرده است. بیشتر آنها ماهیت تجاری دارند، اما میتوانند مواردی مانند ایمیلهای زنجیرهای را نیز شامل شوند.
دو منبع ایمیلهای SPAM وجود دارد. اسپمهایی که از خود اسپمها ناشی میشود که در حال فروش محصولات یا تلاش برای تقلب و سرقت اطلاعات هستند. و ایمیلهای اسپمی که از رایانههای آلوده به ویروس یا نصب بدافزار و سرقت اطلاعات سرچشمه میگیرد که توسط ایمیلهای انبوه ارسال میکنند. این روش کلاهبرداری، روشی است که بیشتر اوقات مخرب است.
معرفی فیشینگ
فیشینگ یک نوع کلاهبرداری است که در این حالت کلاهبردار قصد دارد شما را فریب دهد تا اطلاعات شخصی مانند نام کاربری یا گذرواژه حسابهای خود را وارد کنید. بهترین راه برای شناسایی یک ایمیل فیشینگ این است که به آدرس ایمیل مراجعه کرده و صحت آن را بررسی کنید. وقتی دامنه (بیت بعد از @) مشابه نسخه قانونی باشد، ممکن است مشکل باشد. اما یک پیام سریع به فرستنده واقعی (مستقیما به ایمیل مشکوک پاسخ ندهید!) میتواند تأیید کند که آیا ایمیل ارسالی، قانونی است یا خیر.
ایمیلهای فیشینگ معمولا سعی میکنند شما را بترسانند یا وسوسه کنند که اطلاعات خود را ارسال کنید. به هر حال، اگر ایمیلی از یک فروشگاه معتبر میگوید شما برنده خوش شانس یک کوپن 500 پوند هستید، که نمیخواهد با وارد کردن اطلاعات حساب خود ادعا کند.
یا اگر ایمیل بانک شخصی شما به شما در ایمیل گفته است که فعالیتهای مشکوکی در حساب بانکی شما شناسایی کردهاند و برای فعال سازی مجدد کارتهای اعتباری و بدهی خود نیاز به ورود به سیستم دارید، به هیچ عنوان این کار را ادامه ندهید.
همه اینها ممکن است آشکارا تقلبی و جعلی به نظر برسند، اما در قبال این نوع موارد تنها کاری که باید انجام دهید این است که هنگام عجله و هراس و یا وقتی توجه و دقت کافی را ندارید، روی این ایمیلها کلیک انجام ندهید.
کلاهبرداری مدیرعامل با ایمیل تجاری (BEC)
این روش، یک نوع کلاهبرداری است که شخصی وانمود میکند مدیرعامل شرکت شما است. معمولا شامل درخواست انتقال مالی میشود.
به این صورت که یک آدرس ایمیل واقعی میتواند با استفاده از اطلاعاتی که به راحتی از شبکههای اجتماعی بررسی و برداشته میشوند، تنظیم شود. در حال حاضر کلاهبرداران میتوانند به راحتی با استفاده از حساب کاربری و نام واقعی مدیرعامل شما به بخش امور مالی شما مراجعه کنند. یا به طور معمول، از طریق یک کلاهبرداری فیشینگ به حساب واقعی دسترسی پیدا کنند و به آنها اجازه دهند از آن طریق به شما ایمیل ارسال کنند.
همچنین یک کلاهبردار ممکن است اطلاعات حسابهای مدیرعامل شما را سرقت نماید. به این صورت که دقیقا زمانی که خارج از دفتر یا در تعطیلات هستید، به شما ایمیلی ارسال میکنند، که در آن درخواست وجوه اضطراری برای یک معامله مهم میکنند.
البته، حسابی که از شما میخواهند پول را برای آن بفرستید در واقع مربوط به کسب و کار شما یا مشتریان شما نیست و متعلق به کلاهبردار است. در نتیجه کلاهبرداری از مدیرعامل با ایمیل BEC (هماهنگ با ایمیل تجاری) که درخواست انتقال وجوه از مدیرعامل را دارد، یک روش معمول فیشینگ به حساب میآید.
تقلب
جعل شامل جعل سرصفحههای ایمیل است به طوری که به نظر می رسد ایمیلها از منبع واقعی نشات گرفتهاند. در نتیجه نسبت به آدرس مشابه ایمیل رسمی اشتباه نگیرید. جعل و کلاهبرداری جایی است که یک کلاهبردار سرور ایمیل را فریب میدهد و واقعا فکر میکند که یک ایمیل از طرف کسی که کلاهبردار میگوید بوده است.
کلاهبرداری یک روش رایج است که توسط هکرها استفاده میشود و میتواند به اشکال مختلف رخ دهد. اما رایجترین آنها این است که سعی کنید از قدرت مبدل خود برای فریب کاربران برای بازدید از یک وب سایت مخرب یا بارگیری یک فایل مخرب استفاده کنید.
بزرگترین مشکل جعل این است که هیچ راهی برای یک کاربر معمولی وجود ندارد که از غیر قانونی بودن ایمیل مطلع شود. نام فرستنده و آدرس فرستنده قانونی (نه تغییرات جزئی یا غلط املایی) ظاهر میشود. و اگر فرستنده مخاطب شناخته شده گیرنده است، برنامه ایمیل او “به صورت دستی” ایمیل را با عکس نمایه، پاورقیهای سفارشی و سایر اطلاعات مرتبط با فرستنده مانند ایمیل مجاز وارد میکند. این امر منجر میشود که به ایمیلهای بسیار متقاعد کنندهای تبدیل شود که تشخیص جعلی بودن آنها دشوار است.
راه تشخیص فرستنده واقعی این است که با مشاهده منبع ایمیل به منابع رسمی به طور جداگانه در اینترنت بررسی کنید و متأسفانه انجام این موضوع گاهی بسیار دشوار است.
فیشینگ، جعل و کلاهبرداری از ایمیل مدیران اجرایی بخشی از نوعی هک به نام مهندسی اجتماعی است که در آن کلاهبرداران از ترفندها یا تاکتیکهایی برای کسب اطلاعات از کاربران یک سیستم استفاده میکنند. سپس آنها از این اطلاعات برای انجام کلاهبرداری یا فروش آن در وب تاریک برای سایر کلاهبرداران استفاده میکنند.
فکر نکنید مهندسی اجتماعی منحصر به ایمیل است. این میتواند از طریق هر کانال تعاملی مانند رسانههای اجتماعی، تماسهای تلفنی یا جعل هویت افراد مورد اعتماد، مانند افراد تحویلدهنده پست باشد.
در هر حالی ابزارهایی مانند فیلترهای SPAM در مبارزه با حملات ایمیل بسیار مهم هستند. شما میتوانید از کسب و کار خود با آموزش در این زمینه محافظت کنید در نتیجه با سرمایهگذاری برای آموزش به کارکنان به آنها کمک میکنید تا خطرات و راههای جلوگیری از راه های کلاهبرداری از طریق ایمیل مارکتینگ را درک کنند.
تفاوت ایمیلهای فیشینگ، کلاهبرداری و بازاریابی ایمیل چیست؟
امروزه وقتی صحبت از ارتباطات الکترونیکی به میان میآید، فیشینگ و اسپم هر دو مزاحمت ناشناسی در صندوق ورودی ایمیل بسیاری از افراد هستند که راه های کلاهبرداری از طریق ایمیل مارکتینگ را ایجاد میکنند. در نتیجه به منظور دفاع در برابر تاکتیکهای مختلف که مجرمان سایبری از طریق اینترنت استفاده میکنند، انواع اقدامات اساسی ضروری است. یکی از مهمترین این اقدامات آگاهی عمومی است.
اگرچه کلمات “فیشینگ” و “اسپم” اغلب به جای یکدیگر استفاده میشوند، اما این اصطلاحات در واقع معانی متفاوتی دارند. این قسمت به شما کمک میکند که بین حملات فیشینگ، پیامهای اسپم و ایمیلهای بازاریابی تمایز قائل شوید و همچنین به شما در تشخیص آنها قبل از سوء استفاده از شما کمک میکند.
فیشینگ
ابتدا، اجازه دهید در مورد فیشینگ صحبت کنیم. لطفا توجه داشته باشید که میزان حملات فیشینگ فراتر از ایمیل هستند. به طور کلی فیشینگ یک خطر امنیتی پیچیده و قابل توجه برای افراد و مشاغل است.
به طور کلی فیشینگ را اینگونه تعریف میکنند: “حمله سایبری که از ایمیلهای مخفی به عنوان سلاح استفاده میکند. هدف این است که گیرنده ایمیل را فریب دهند تا باور کند این پیام چیزی است که آنها میخواهند یا به آن احتیاج دارند – به عنوان مثال، درخواست بانک آنها، یا یادداشت شخص دیگری در شرکت آنها – و کلیک روی پیوند یا بارگیری پیوست. ”
ایمیلهای فیشینگ مخرب هستند – در پشت هر پیام فیشینگ یک کلاهبردار سایبری وجود دارد که امیدوار است بتواند قربانی را فریب دهد یا اطلاعات شخصی خود را فاش کند یا روی پیوند مخرب کلیک کند. تفاوت اصلی فیشینگ و اسپم در پشت پیام است.
هدف اصلی اینگونه پیامها و ایمیلهای ارسالی، کسب اطلاعات شخصی و حساس است. وقتی نوبت به فیشینگ می رسد، بازیگران مخرب با هدف استخراج اطلاعات شخصی از یک فرد یا شرکت، ایمیلهای فریبندهای ایجاد میکنند. این اطلاعات میتواند برای سرقت هویت، کلاهبرداری مالی و غیره باشد.
نمونه هایی از اطلاعات حساس مورد بحث عبارتند از:
ورود اطلاعات در حسابهای کاربری مختلف
ورود رمز و اطلاعات شماره کارتهای بانکی
آدرس حقیقی
شماره تأمین اجتماعی و کد ملی
اطلاعات بهداشتی.
نمونه هایی از “چیزهایی” که نباید روی آنها کلیک کنید:
پیوستها – پیوستها فرصت مناسبی را برای مهاجمان ایجاد میکنند تا خود را به عنوان سازمانی رسمی و قانونی معرفی کنند، اما با یک کلیک ساده میتوانند سیستم را با بدافزار، ویروس ها، تروجان ها، ابزارهای تبلیغاتی مزاحم و غیره آلوده کنند.
پیوندهای کلاهبرداری – با متقاعد کردن قربانی برای کلیک روی پیوند که آن را به یک وب سایت مخرب هدایت میکند، کلاهبردار میتواند از فرد درخواست کند که فرمها را پر کرده و اطلاعات ورود به سیستم را وارد کند. این صفحات وب وسیله دیگری برای ارسال بدافزار از طریق صفحه وب یا پیوست داخل آن نیز هستند.
ایمیلهای فیشینگ ارتباطات جعلی هستند که به عنوان منبع معتبر و رسمی (مانند افراد یا نهادها مانند موسسات دولتی، سازمانهای دولتی، شرکتهای مالی، سازمانهای خیریه و غیره) پنهان شدهاند.
دو تاکتیک اصلی که باید از آنها آگاه باشید:
شخصی، خاص و هدفمند – این حملات برای هدف قرار دادن یک فرد خاص طراحی شده است. این بدان معناست که آنها نوشته میشوند تا به نظر شخصی بیشتر و مربوط به قربانی باشد.
احساسات و فوریتها – ایمیلهای فیشینگ اغلب برای ایجاد احساسات یا فوریتهای شدید طراحی میشوند. با استفاده از زبان بسیار شارژ یا “اکنون یا هرگز”، این ایمیلها به نوع مهندسی اجتماعی میپردازند که باعث افزایش احساسات و کاهش احساس منطق میشود بنابراین، کلیک کردن را آسانتر میکند.
اسپمها
در مقایسه با هدف مخرب حملات فیشینگ، اسپم که هرگونه پیام الکترونیکی گسترده و ناشناس است که برای تبلیغ یک محصول تجاری، خدمات یا محتوای وب سایت ارسال میشود – که بیش از هر چیز آزاردهنده است. به عبارت دیگر اسپم “هر نوع ارتباط دیجیتالی ناشناس و نامعتبر، اغلب یک ایمیل است که به صورت عمده ارسال میشود.”
هدف اصلی اینگونه ایمیلها، ترویج فروش (یا سهم) محصولات یا خدمات است. به این صورت که هدف این ایمیلها این است که بسیاری از افراد پیام آنها را دریافت کرده و محصول آنها را خریداری کنند، از وب سایت آنها بازدید کنند یا پیام را با دیگران به اشتراک بگذارند.
روش های سوء نیت: ایمیل تجاری ناشناس و انبوه یا همان ایمیل مارکتینگ که سعی میکند مصرفکنندگان را وادار به کلیک و خرید کند، راه های کلاهبرداری از طریق ایمیل مارکتینگ زیادی را ایجاد میکند.
ایمیلهای فیشینگ معمولا بسیار پیچیده هستند، اما ایمیلهای اسپم چندان دقیق نیستند. از آنجا که اسپمها یک ایمیل ناشناس هستند که برای تعداد زیادی از افراد ارسال میشود، توجه یکسانی به جزئیات داده نمیشود و معمولا شخص خاصی را مورد هدف قرار نمیدهد.
ایمیل مارکتینگ درست است ایمیلهای اسپم خواسته ها و نیازهای افراد را برمیانگیزد میکند. به عبارتی آنها معمولا قول میدهند چیزی را به شما بفروشند که خیلی خوب به نظر برسد، اما معمولا این به معنای تجارت است نه در تلاش برای استخراج اطلاعات.
ناشناس و آزاردهنده – برخلاف فیشینگ، اسپمها برای افراد شخصی نمیشوند زیرا گستردهتر هستند و معمولا برای صدها یا هزاران نفر در یک زمان ارسال میشوند. در این حالت، شما هیچ یک از پیامهای هدفمند و پیچیدهای را که ممکن است در حمله فیشینگ مشاهده کنید، مشاهده نخواهید کرد.
پیوندها – پیوندهای اسپم معمولا شما را به وب سایتهایی میبرند که سعی میکنند چیزی به شما بفروشند و ماهیت تجاری دارند.
بازاریابی و ایمیل مارکتینگ
بازاریابی ایمیلی یا ایمیل مارکتینگ، روشی موثر برای کمک به مشاغل و سازمانها برای رسیدن به مخاطبان یا مشتریان خود است. تفاوت اصلی بین بازاریابی ایمیلی و اسپمها این است که اسپمها ناشناس هستند.
بازاریابی ایمیلی با پیروی از دستورالعملهای خاص، خود را از اسپم متمایز میکند، از جمله:
گرفتن مجوز، یا انتخاب و اشتراک از گیرنده ایمیل. در نتیجه دریافت اجازه از آنها مورد نیاز است تا بخشی از پایگاه داده آنها باشند و ایمیلهای بازاریابی دیگر برای آنها ارسال شود.
داشتن یک موضوعی واضح که محتوای پیام را به طور دقیق منعکس میکند. در نتیجه موضوعی فریبنده شاخصهای معمول اسپمها و فیشینگ هستند.
ارائه راهی برای لغو اشتراک یا انصراف از لیست ایمیل ضروری است. اگر این مورد به روشنی مشخص نشده باشد، احتمال زیادی وجود دارد که یک ایمیل اسپم باشد.
ایمیل مارکتینگ همچنین دارای چارچوبهای قانونی هستند که باید از آنها پیروی کنند، که آنها را از اسپم متمایز کند.
کلاهبرداری از طریق ایمیل مارکتینگ
برخی از اشکال جرایم اینترنتی و کلاهبرداری از طریق ایمیل مارکتینگ ، کلاهبرداری از طریق لینک موجود در ایمیل بود که تا به امروز ادامه دارد. در اینجا پنج مورد از رایجترین انواع آنها آورده شده است:
کلاهبرداری قرعهکشی
کلاهبرداری قرعهکشی یکی از رایجترین انواع کلاهبرداریهای ایمیل است که در آن شما چیزی شبیه یک ایمیل رسمی از یک شرکت رسمی دریافت میکنید. عنوان موضوع یک اعلامیه تبریک ارائه میدهد و ممکن است شامل مبلغی باشد که شما “برنده” شدهاید.
در اینجا نشانههای مطمئنی وجود دارد که ایمیل شما دروغ هستند:
فرستنده یک شخص است. اگر فرستنده یک شخص است – یا حداقل، ظاهرا یک ایمیل رسمی قرعهکشی نیست، پس باید بدانید که یک کلاهبرداری است. در هر حال اگر نام شما در قسمت “to” نیست، این ایمیل فیشینگ به احتمال زیاد برای هزاران نفر ارسال شده است، همه به این امید که برنده شدهاند به ایمیل پاسخ میدهند.
با انجام یک جستجوی ساده در گوگل، میتوانید متوجه شوید که هیچ گونه قرعهکشی وجود خارجی ندارد. ممکن است متوجه شوید که نه تنها قرعهکشی جعلی است، بلکه یک کلاهبرداری ایمیل است.
درخواست اطلاعات. ایمیلهای کلاهبردار به طور معمول نام کامل، تاریخ تولد، آدرس خیابان و شماره تلفن شما را درخواست میکنند. این نکته به عنوان کلاهبرداری فیشینگ شناخته میشود که برای آشکارسازی اطلاعات شخصی مهم طراحی شده است. هنگامیکه با این اطلاعات پاسخ میدهید، در دام آنها افتادهاید و در نهایت ممکن است با یک هویت سرقت شده یا حتی بدتر، یک حساب بانکی تخلیه شده به پایان برسید.
بهترین راه برای جلوگیری از کلاهبرداری رایج در ایمیل، درک این قانون ساده است: اگر در قرعهکشی شرکت نکردهاید، در نتیجه در هیچ قرعهکشی برنده نخواهید شد.
کلاهبرداری نظرسنجی
در این نوع از راه های کلاهبرداری از طریق ایمیل مارکتینگ، شما به مسائل اجتماعی مانند گرم شدن کره زمین یا جنگ در خاورمیانه ابراز علاقه کردهاید و نظرسنجی برای شما ارسال شده است که از شما درخواست میکند. مگر اینکه شما به طور خاص درخواست کرده باشید که در لیست پستی نظرسنجی باشید، در غیر این صورت آنچه دریافت میکنید چیزی جز اسپم نیست.
وقتی روی پیوند برای انجام نظرسنجی کلیک میکنید، جاسوسافزارهای مخرب یا بدافزار روی رایانه شما نصب شده است. هنگامیکه این اتفاق میافتد، مجرمان سایبری میتوانند از هر حرکتی که در رایانه خود انجام میدهید، کلمات عبور، اطلاعات حساب بانکی و موارد دیگر را جمعآوری کنند. ناگهان، ممکن است برداشتهای زیادی کارت بانکی خود مشاهده کنید.
امیدوارم با خواندن این مقاله با راه های کلاهبرداری از طریق ایمیل مارکتینگ آشنا شده باشید و بتوانید از آنها جلوگیری کنید.