پست الکترونیکی یا ایمیل یکی از راحت‌ترین کانال‌هایی است که در آن می‌توانیم اطلاعات را منتقل کرده و داده‌ها را با دیگران به اشتراک بگذاریم. با این حال، دریافت اطلاعات یا ایمیل اسپم که حاوی پیوست‌های مخرب یا پیام‌های مشکوک هستند نیز معمول است. برخی از ارائه‌دهندگان خدمات ایمیل، ایمیل‌های مشکوک را با کلمه “SPAM” در عنوان ایمیل فیلتر کرده و علامت‌گذاری می‌کنند.

در این حالت به گیرنده نشان می‌دهد که این ایمیل ارسال شده، یک ایمیل نا شناس است یا یک ایمیل ناشناس با محتوای مشکوک که توسط فرستنده به گیرندگان متعدد ارسال می‌شود. با کلیک بر روی پیوندهای موجود در چنین ایمیل‌هایی که اسپم نامگذاری می‌شوند، گیرنده می‌تواند به وب سایت‌های فیشینگ یا سایت‌هایی که بدافزار را در رایانه او بارگیری می‌کنند هدایت کند.

جای تعجب نیست که اکثر ما در صندوق ورودی ایمیل خود با ایمیل‌های اسپم متعددی روبرو شده‌ایم و رفتار شما به صورت آنلاین به پیام‌های اسپم که دریافت می‌کنید، بسیار مهم و ضروری است. در نتیجه باید بدانید این ایمیل‌های اسپم چیست و چگونه باید با آنها مقابله کنید و رایانه خود را در مقابل هرگونه تهدید و خطری محافظت کنید. در این مقاله به بررسی موضوعات زیر خواهیم کرد:

ایمیل‌های اسپم چیست؟

انواع رایج اسپم‌ها

چگونه ارسال ایمیل‌های اسپم را متوقف ‌کنید؟

اگر روی پیوند فیشینگ کلیک کنید، چه باید بکنید؟

راه‌های مبارزه با اسپم‌ها و محافظت از رایانه خود

 

ایمیل‌های اسپم چیست؟

 

ایمیل‌های اسپم، ایمیل‌های ناشناس و مخربی هستند که به صورت عمده به گیرندگان گسترده‌ای ارسال می‌شوند. به طور معمول، اسپم‌ها برای اهداف مخرب و منفی ارسال می‌شوند. می‌تواند توسط شبکه‌های رایانه‌های آلوده، حجم زیادی از اینگونه پیام‌ها ارسال شود.

حال سوال مطرح خواهد شد که چرا افرادی ایمیل‌های اسپم ارسال می‌کنند؟ در این خصوص باید گفت که اغلب ایمیل‌های اسپم برای مقاصد تجاری ارسال می‌شوند. در حالی که برخی افراد آن را غیراخلاقی می‌دانند، بسیاری از مشاغل هنوز از اسپم‌ها استفاده می‌کنند. به عبارتی هزینه ارسال هر ایمیل بسیار ناچیز محاسبه می‌شود و مشاغل می‌توانند مقادیر زیادی را به طور مداوم ارسال کنند. ایمیل‌های اسپم همچنین می‌تواند تلاشی مخرب برای دسترسی به رایانه شما باشد.

 

انواع رایج اسپم‌ها

 

ابتدا در خصوص این سوال که آیا ایمیل‌های اسپم خطرناک هستند، باید متذکر شد که ایمیل‌های‌ اسپم به تنهایی می‌تواند خطرناک باشد. به عبارت دیگر اینگونه پیام‌ها می‌تواند شامل پیوندهای مخربی باشد که می‌تواند رایانه شما را با بدافزار آلوده کند. در نتیجه به هیچ عنوان نباید روی پیوندهای اسپم کلیک کنید. ایمیل‌های خطرناک اسپم اغلب فوری به نظر می‌رسند، بنابراین احساس می‌کنید نیاز به اقدام دارید. به خواندن ادامه دهید تا با برخی از انواع اصلی اسپم‌ها آشنا شوید.

 

تبلیغات تجاری:

 

این که آیا یک پیام ایمیل اسپم است یا تبلیغات قانونی، تابع دستورالعمل های خاصی است. به این صورت که وقتی کسب و کارها آدرس ایمیل شما را می‌گیرند، اغلب شما را به صورت پیش فرض در خبرنامه خود وارد می‌کنند، به عنوان راهی ارزان برای فروش محصولات خود.

هر زمان که یک فرم آنلاین را پر می‌کنید، برای انتخاب

 

یا عدم خروج از ایمیل بازاریابی، به دنبال یک گزینه در سایت اصلی آنها باشید. در حالی که این ایمیل‌ها می‌توانند مزاحم و مخرب باشند، اکثر آنها بی ضرر هستند و طبق قانون باید دارای گزینه‌ای برای انصراف یا لغو اشتراک باشند.

در صورت لغو عضویت و دریافت اسپم، تنظیمات ایمیل خود را به روز کنید تا پیام‌های آدرس فرستنده را از صندوق ورودی شما فیلتر کند.

انواع رایج اسپم‌ها

هشدارهای آنتی ویروس:

 

از قضا هشدارهای آنتی ویروس یک تاکتیک رایج اسپم است. این ایمیل‌ها به شما در مورد وارد شدن ویروس رایانه‌ای هشدار می‌دهند و راه حلی که اغلب اسکن آنتی ویروس است را برای رفع تهدید سایبری ارائه می‌دهند. اما کلیک روی پیوند می‌تواند به هکرها اجازه دسترسی به سیستم شما را بدهد یا ممکن است یک فایل مخرب را بارگیری کند.

 

هشدارهای آنتی ویروس

اگر مشکوک هستید که رایانه شما آلوده است، روی پیوند ایمیل تصادفی کلیک نکنید. در عوض، برای محافظت از رایانه خود، راه حل‌های نرم‌افزاری مشروع امنیت سایبری را بررسی کنید.

 

جعل ایمیل:

 

چرا کلاهبرداری‌های ایمیل فیشینگ اغلب مورد استفاده توسط کلاهبرداران هستند؟ به نوعی می‌توان گفت به این دلیل که ایمیل‌های اسپم به طرز ماهرانه‌ای از پیام‌های مشروع شرکت تقلید می‌کنند تا شما را مجبور به عمل کنند. در حمله جعلی، اسپم یک شرکت تجاری انتخاب می‌کند که قربانیان آن مانند بانک یا کارفرما به آن اعتماد خواهند کرد، سپس از قالب‌بندی دقیق و نشان‌های شرکت استفاده می‌کند.

قبل از پاسخ دادن یا کلیک بر روی هر چیزی، جزئیات شرکت را بررسی کنید تا مطمئن شوید آدرس ایمیل فرستنده (نه فقط نام آن و محتوای ایمیل) قانونی است. در صورت شک، با شرکت تماس بگیرید تا مطمئن شوید که ایمیل واقعی است.

 

سو استفاده از برندگان قرعه‌کشی:

 

اسپم نویسان اغلب ایمیل‌هایی ارسال می‌کنند که ادعا می‌کند شما در قرعه‌کشی یا جایزه برنده شده‌اید. آنها از شما می‌خواهند که برای جمع‌آوری جایزه خود سریع پاسخ دهید و ممکن است از شما بخواهند روی پیوندی کلیک کرده یا برخی اطلاعات شخصی را ارسال کنید. اگر آن ایمیل را نمی‌شناسید، یا اگر آدرس ایمیل، مشکوک به نظر می رسد، روی هیچ پیوندی کلیک نکنید یا با هیچ گونه اطلاعات شخصی پاسخ ندهید.

 

کلاهبرداری‌های مالی:

 

متأسفانه کلاهبرداران ایمیل اسپم معمولا با درخواست ایمیل در شرایط سخت شروع می‌شود. به عبارت دیگر اسپم‌نویس داستانی درباره نیاز به پول برای بیمارستان یکی از عزیزانش یا یک رویداد غم‌انگیز در زندگی می‌سازد. برخی از کلاهبرداری‌ها، نیز وعده می‌دهند که اگر اطلاعات حساب بانکی خود را ارسال کنید یا هزینه کمی را پرداخت کنید، به شما پول می‌دهند. در نتیجه همیشه در ارائه اطلاعات شخصی یا ارسال پول محتاط باشید.

 

5 گام پس از کلیک روی پیوند فیشینگ در ایمیل

 

کلاهبرداری‌های فیشینگ شامل ارسال پیام‌های ایمیل‌های اسپم است که به نظر می‌رسد از منابع قابل اعتماد هستند، مانند شخصی که می‌شناسید یا سازمانی قانونی که با آن تجارت و یا فعالیت می‌کنید. فیشینگ همچنین از طریق پیام‌های متنی (SMS) رخ می‌دهد، که به عنوان فیشینگ SMS شناخته می‌شود. کلاهبرداران از این ترفند برای جلب اعتماد شما استفاده می‌کنند، بنابراین اگر روی پیوند به یک وب سایت کلاهبردار کلیک کنید، اطلاعات خصوصی را به اشتراک می‌گذارید.

اگر روی پیوند فیشینگ کلیک کنید چه اتفاقی می‌افتد؟ با کلیک روی پیوند فیشینگ یا باز کردن پیوست در یکی از این پیام‌ها ممکن است بدافزارهایی مانند ویروس ‌ها، برنامه‌های جاسوسی یا باج گیرندگان بر روی دستگاه شما نصب شود. همه اینها در پشت صحنه و خارج از دید شما انجام می‌شود، بنابراین برای کاربران عادی قابل تشخیص نیست.

هنگامی‌که این بدافزار نصب شد، می‌تواند اطلاعات حساس شما را جمع‌آوری کند، پیام‌های فیشینگ بیشتری به مخاطبین دفترچه آدرس شما ارسال کند یا یک مجرم سایبری از راه دور به دستگاه شما دسترسی پیدا خواهد کرد و اطلاعات شما را به آنها ارائه می‌دهد.

متأسفانه، در طی زمان و با تغییراتی که مدام در حال عوض شدن راه‌های کلاهبرداری است، تشخیص پیام‌های فیشینگ سخت‌تر و پیچیده‌تر می‌شود. از آنجا که این کلاهبرداری‌ها به طور فزاینده‌ای پیچیده شده‌اند، احتمال زیادی وجود دارد که شما یا کسی که از دستگاه‌های شما استفاده می‌کند در مقطعی قربانی فیشینگ شوید. برای راهنمایی در مورد نحوه محافظت از خود در برابر این پیامها، نحوه تشخیص ایمیل‌های‌ اسپم را مطالعه کنید.

 

5 گام پس از کلیک روی پیوند فیشینگ در ایمیل

اگر روی پیوند فیشینگ کلیک کنید، چه باید بکنید؟

 

در صورت اشتباه در کلیک کردن روی پیوند فیشینگ یا بارگیری یک پیوست مخرب، این مراحل را دنبال کنید تا عواقب آن به حداقل برسد.

 

دستگاه خود را از اینترنت قطع کنید:

 

اولین کاری که باید انجام دهید این است که بلافاصله دستگاه آسیب دیده را از اینترنت قطع کنید. اگر از اتصال سیمی استفاده می‌کنید، ساده‌ترین راه این است که کابل اینترنت را از رایانه خود جدا کنید.

اگر از طریق Wi-Fi متصل هستید، تنظیمات Wi-Fi را در دستگاه خود پیدا کرده و ارتباط خود را با شبکه فعلی قطع کنید. اگر نمی‌توانید تنظیمات شبکه Wi-Fi خود را در دستگاه خود پیدا کنید، مستقیما به روتر Wi-Fi بروید و آن را خاموش کنید.

با این کار احتمال گسترش بدافزار به سایر دستگاه‌های شبکه شما کاهش می یابد، از ارسال اطلاعات حساس از دستگاه شما توسط بدافزار و ایمیل اسپم جلوگیری می‌شود و از دسترسی افراد از راه دور به رایانه و گوشی شما نیز جلوگیری می‌شود.

 

اگر روی پیوند فیشینگ کلیک کنید، چه باید بکنید

از فایل‌های خود نسخه پشتیبان تهیه کنید:

 

اکنون که از اینترنت قطع شده‌اید، باید از فایل‌های خود نسخه پشتیبان تهیه کنید. داده‌ها را می‌توان در فرآیند بازیابی از حمله فیشینگ از بین برد یا پاک کرد. اگر به طور مرتب از فایل‌های خود با استفاده از روش‌هایی مانند هارد اکسترنال، درایو USB یا فضای ذخیره سازی ابری پشتیبان تهیه می‌کنید، لازم است فقط از فایلهایی که از آخرین نسخه پشتیبان تهیه شده یا ایجاد شده‌اند، نسخه پشتیبان تهیه کنید. برای حفاظت از اسناد و اطلاعات بسیار حساس و همچنین فایلهای غیر قابل تعویض مانند عکسها و فیلمهای خانوادگی تمرکز زیادی داشته باشید.

اگر هرگز فایل‌های خود را در دستگاه یا برنامه پشتیبان کپی نکرده‌اید، پیشنهاد می‌کنیم یکی از روش‌های ذخیره سازی ذکر شده در بالا را انتخاب کنید. هزینه هارد اکسترنال و درایوهای USB در طول سالها به میزان قابل توجهی کاهش یافته است و آنها می‌توانند حجم قابل توجهی از اطلاعات را ذخیره کنند.

 

سیستم خود را برای حذف بدافزار اسکن کنید:

 

اینکه چه نرم‌افزاری را برای انجام این مرحله انتخاب می‌کنید بستگی به سطح تخصص شما در زمینه فناوری دارد. اگر چندان اهل رایانه و نرم‌افزار نیستید، پیشنهاد می‌کنم دستگاه خود را به متخصص نشان دهید تا از نظر وجود و حذف این بدافزارها بررسی شود. حتما و حتما از دوستان و آشنایان خود مرجع بخواهید. اینکه کسی می‌گوید کامپیوترها یا سایر دستگاه‌های الکترونیکی را تعمیر می‌کند به این معنی نیست که می‌داند چگونه بدافزارها را شناسایی کرده و آنها را به طور کامل حذف کند.

اگر می‌خواهید خودتان این مرحله را طی کنید، یک اسکن کامل و دو مرحله‌ای از سیستم خود انجام دهید. پس از قطع اتصال دستگاه خود به اینترنت، با برنامه آنتی ویروس خود یک اسکن کامل انجام دهید.

ممکن است یک پیغام خطا ظاهر شود که به شما اطلاع می‌دهد برنامه نمی‌تواند به اینترنت متصل شود. پیام را نادیده بگیرید. همچنان می‌توانید اسکن را بدون دسترسی به اینترنت اجرا کنید و می‌خواهید از اتصال مجدد خودداری کنید، که به هر بدافزار اجازه می‌دهد مسیر خود را ادامه دهد. اجرای اسکن ممکن است مدتی طول بکشد، بنابراین صبور باشید. در این مراحل هیچ کار دیگری روی دستگاه خود انجام ندهید. پس از اتمام اسکن به شما اطلاع داده می‌شود. به سادگی دستورالعمل‌های برنامه را برای حذف یا قرنطینه هرگونه فایل مشکوک که پیدا شده است، دنبال کنید.

 

سیستم خود را برای حذف بدافزار اسکن کنید

 

در صورت نداشتن برنامه ضد ویروس در دستگاه خود و نصب یک نرم‌افزار، توجه داشته باشید که برای نصب آنتی ویروس به شدت احتیاط داشته باشید. به این دلیل که کلاهبرداران اغلب وب سایت‌های جعلی را ایجاد می‌کنند که “بارگیری رایگان” نرم‌افزارهای ضد بدافزار را ارائه می‌دهند و در واقع مبدل بدافزارهای بیشتری هستند.

در طول زمان نصب، ممکن است برنامه از شما بپرسد که آیا می‌خواهید به نسخه آزمایشی نسخه “جدید” ارتقا دهید. به سادگی برنامه به روز رسانی را رد کرده و نصب را ادامه دهید.

البته ممکن است که پس از نصب، برنامه از شما بخواهد که آن را به روز کنید. از آنجا که هنوز نمی‌توانید اینترنت را وصل کنید، نمی‌توانید این کار را انجام دهید. رد کنید و به مرحله بعدی اجرای یک اسکن کامل در دستگاه آسیب دیده خود بروید. بسته به اندازه هارد دیسک شما، ممکن است زمان زیادی طول بکشد تا اجرا شود. صبور باشید و تا زمانی که دستگاه کار می‌کند کار دیگری انجام ندهید.

پس از اتمام اسکن دوم، برنامه نتایج را به شما ارائه می‌دهد. هر چیزی مشکوک علامت‌گذاری می‌شود. مراحل برنامه را برای پاکسازی یا قرنطینه این فایل‌ها را دنبال کنید.

لطفا توجه داشته باشید که برخی از بدافزارها ممکن است به عنوان فایلهای عملیاتی مشروع پنهان شده و تشخیص آن برای برنامه‌های ضد ویروس را دشوار کند. اگر هنوز با دستگاه خود مشکل دارید یا می‌خواهید مطمئن شوید که سیستم شما کاملا از این گونه بدافزارها حذف شده است، بهتر است دستگاه خود را نزد متخصص ببرید.

 

رمز عبور و اطلاعات مهم خود را تغییر دهید:

 

ممکن است از بدافزار برای جمع‌آوری اطلاعات حساس از جمله نام کاربری و گذرواژه آنلاین، شماره کارت اعتباری، شماره حساب بانکی و سایر اطلاعات شناسایی استفاده شود. اگر فکر می‌کنید که برای انجام یک پیام فیشینگ فریب خورده‌اید، بلافاصله اعتبار آنلاین خود را تغییر دهید. این امر در مورد همه حساب‌های آنلاین مانند ایمیل، بانکداری آنلاین، رسانه‌های اجتماعی، حسابهای خرید، و غیره را اعمال می‌کنید.

با استفاده از نام کاربری و رمز عبور یکسان برای همه حساب‌های آنلاین خود اشتباه نکنید. این امر باعث می‌شود که مجرمان اعتبارنامه شما را بدزدند، به اطلاعات شخصی شما دسترسی داشته و وجوه شما را سرقت کنند.

 

با هوشیاری جلو بروید:

 

پیام‌های متنی فیشینگ و ایمیل‌ها در عصر دیجیتال به تهدیدی خطرناک و در عین حال اجتناب‌ناپذیر تبدیل شده‌اند. بهترین محافظت شما این است که با احتیاط کامل هیچگونه اشتباهی نکنید و از دکمه “حذف” برای پیام‌های و ایمیل‌های اسپم، که به نظر جعلی می‌رسند، استفاده کنید. به یاد داشته باشید، یک سازمان یا کسب و کار قانونی هرگز از شما نمی‌خواهد اطلاعات حساس شخصی را از طریق کانال‌های ناامن مانند ایمیل، پیام کوتاه یا دیگر امکانات به اشتراک بگذارید. اگر پیام واقعا مهم باشد، فرستنده سعی می‌کند از طریق روش‌های تأیید شده مانند تلفن با شما تماس بگیرد.

 

چگونه ارسال ایمیل‌های اسپم را متوقف ‌کنید؟

 

متوقف کردن ایمیل‌های اسپم ممکن است مشکل باشد، زیرا می‌تواند توسط افراد کلاهبردار ارسال شود. بات نت‌ها شبکه‌ای از رایانه‌هایی هستند که قبلا آلوده شده‌اند. در نتیجه، ردیابی و توقف اسپم اصلی ممکن است دشوار باشد.

اگر پیامی‌دریافت می‌کنید که به نظر می‌رسد اسپم است. برای مثال، اگر فرستنده را نمی‌شناسید، پیام را در برنامه ایمیل خود به عنوان اسپم علامت‌گذاری کنید. روی پیوندها یا فایلهای پیوست، از جمله پیوندهای انصراف یا لغو اشتراک کلیک نکنید. اسپم نویسان گاهی اوقات این پیوندها را تأیید می‌کنند که آدرس ایمیل شما معتبر است یا پیوندها ممکن است باعث ایجاد صفحات وب یا بارگیری های مخرب شوند.

میزان ایمیل اسپم دریافت شده اگر ناگهان افزایش یافته است می‌توانید با فعال کردن فیلترهای پیام‌های ناشناس، آنها را به طور کلی توسط ایمیل خود مسدود نمایید.

 

چگونه ارسال ایمیل‌های اسپم را متوقف ‌کنید؟

 

هنگامی‌که تعداد زیادی اسپم در صندوق پستی شما وارد می‌شود، بسیار ناامید کننده خواهد بود. تنها کاری که می‌توانید انجام دهید، فعال کردن ویژگی spamassassin در کنترل پنل Cpanel شما است. این گزینه به شما این امکان را می‌دهد تا بتوانید میزان قابل قبول اسپم را در صندوق پستی ایمیل خود تنظیم کنید و اگر ایمیل به عنوان اسپم علامت‌گذاری شده باشد، برای ایمیل‌های بعدی از آن ارسال‌کننده، چه اتفاقی می‌افتد.

علاوه بر این، شما می‌توانید فیلترهای خودکار را در در صندوق پستی حساب ایمیل خود تنظیم کنید که می‌تواند ایمیل‌ها را بر اساس معیارهای خاص هدایت کند. به عنوان مثال اگر از دامنه خاصی از اسپم دریافت می‌کنید، می‌توانید تمام آن ایمیل را مستقیما به یک پوشه اسپم منتقل کند.

اگر با افزایش فیلترهای ناخواسته، میزان بیشتری از اسپم‌ها را دریافت می‌کنید، ممکن است مشکلی در صندوق پستی ایمیل شما وجود داشته باشد که معمولا ایمیل‌های اسپم شما به آن منتقل می‌شوند. باید بررسی کنید که صندوق پستی یا پوشه مورد نظر پر یا غیرفعال نشده باشد.

اگر میزان اسپم‌هایی که دریافت می‌کنید همچنان افزایش می‌یابد، باید مراقب باشید که آدرس ایمیل خود را اخیرا کجا استفاده کرده‌اید. بسیاری از افراد ناشناس وب سایت‌ها را برای جمع‌آوری آدرس‌های ایمیل جدید بررسی می‌کنند تا به لیست پستی خود اضافه کنند.

 

 

به همین دلیل، برخی افراد ترجیح می‌دهند آدرس ایمیل خود را به عنوان تصویر در وب سایت خود قرار دهند تا از دریافت آدرس آنها توسط این افراد ناخواسته جلوگیری شود.

در هر حال اگر تعداد زیادی ایمیل ناشناس و ظاهرا مخرب دریافت می‌کنید که به نظر می رسد اسپم‌ها هستند، این احتمال وجود دارد که صندوق پستی شما به خطر افتاده و از آن برای ارسال ایمیل‌های اسپم استفاده می‌شود. در این شرایط، به شدت توصیه می‌شود رمز عبور ایمیل خود را مجددا تنظیم کرده و یک اسکن کامل برای حذف ویروس در رایانه خود اجرا کنید، تا مطمئن شوید هیچ بدافزاری، اطلاعات شما را رهگیری نمی‌کند.

 

5 راه ساده برای مبارزه با اسپم‌ها و محافظت از رایانه خود

 

در این قسمت پنج روش ساده برای مبارزه با اسپم‌ها و محافظت از خود رایانه هنگام اتصال به اینترنت آورده شده است:

هرگز آدرس ایمیل خود را در اختیار عموم قرار ندهید یا به هر ایمیلی، پیام ارسال نکنید:

در ابتدا باید به خاطر داشته باشید که همه می‌توانند به راحتی به اینترنت دسترسی داشته باشند. این بدان معناست که کلاهبرداران نیز در اینترنت کمین کرده‌اند و پیوسته در جستجوی آدرس‌های رایانامه‌ای هستند که به آنها ایمیل‌های اسپم ارسال می‌کنند. ارسال آدرس ایمیل به صورت عمومی به دیگران اجازه می‌دهد تا ایمیل‌های اسپم را برای شما ارسال کنند، یا بدتر از آن، اگر از رمز عبور ضعیف استفاده می‌کنید، حساب شما را هک کنند.

 

5 راه ساده برای مبارزه با اسپم‌ها و محافظت از رایانه خود

قبل از اینکه روی هر لینک موجود در پیام کلیک کنید، به دقت فکر کنید:

 

ممکن است مواردی وجود داشته باشد که فیلتر ایمیل خودکار ارائه‌دهندگان خدمات ایمیل شما به دلیل محتوای آن، به اشتباه ایمیل‌های مجاز را به عنوان ایمیل‌های اسپم علامت‌گذاری می‌کند (به عنوان مثال ایمیل دارای یک پیوند اضافی است). با این حال، در بیشتر موارد، ایمیل‌هایی که با عنوان “SPAM” مشخص شده یا به پوشه اسپم صندوق پستی شما هدایت می‌شوند، توسط اسپم‌ها ارسال می‌شوند.

موضوع ایمیل اسپم معمولا شامل ارائه محصولات و اخبار ارزان قیمت، تبلیغات داروهای جدید و وضعیت بسته‌های شرکت‌های حمل و نقل است. قبل از باز کردن پیوست‌ها (حتی اگر به نظر می‌رسد یک متن یا فایل تصویری ساده است) یا کلیک بر روی لینک‌ها، اطمینان حاصل کنید که محتوای ایمیل‌های اسپم را مورد بررسی دقیق قرار دهید. از بارگیری محتویات مسدود شده توسط ارائه‌دهندگان خدمات ایمیل خود در چنین ایمیل‌هایی نیز خودداری کنید.

 

5 راه ساده برای مبارزه با اسپم‌ها و محافظت از رایانه خود 2

به پیام‌های اسپم پاسخ ندهید:

 

تقریبا همه پیام‌های اسپم ایمیل‌های مخربی هستند که توسط منابع ناشناخته ارسال می‌شوند. ارسال کنندگان این پیام‌ها می‌توانند همان هکرهایی باشند که در کمین هک کردن کامپیوتر و سرقت اطلاعات موجود در آن و سایر اطلاعات آنلاین شما را دارند. در نتیجه هرگز به پیام‌های اسپم پاسخ ندهید زیرا از طریق این کار، فرد یا افراد ارسال‌کننده پیام متوجه می‌شود که این آدرس ایمیل فعال است و بنابراین، ایمیل شما به طور مداوم توسط افراد کلاهبردار و ارسال اینگونه ایمیل‌ها را افزایش می‌دهد.

 

بارگیری ابزارهای فیلترینگ اسپم و نرم‌افزار ضد ویروس:

 

ابزارهای فیلترینگ اسپم و نرم‌افزار ضد ویروس می‌توانند به اسکن ایمیل‌هایی که برای بدافزار دریافت کرده‌اید، کمک کنند. اگر ایمیل‌هایی که دریافت کرده‌اید حاوی بدافزار باشند، محتوای مخرب حذف می‌شود و از باز شدن آن جلوگیری می‌کند. این امر به کاهش احتمال آلوده شدن رایانه به ایمیل‌های حاوی بدافزار کمک می‌کند. به این ترتیب، ابزارهای فیلتر اسپم و نرم‌افزار ضد ویروس با چنین ویژگی‌هایی را انتخاب کنید تا از مشکلات رمزگشایی محتویات ایمیل خود بکاهید.

بارگیری ابزارهای فیلترینگ اسپم و نرم‌افزار ضد ویروس

از استفاده از آدرس ایمیل شخصی یا تجاری خود اجتناب کنید:

 

هنگام ثبت نام در هر مسابقه یا سرویس آنلاین مانند برنامه‌ها، به روزرسانی معاملات و غیره از آدرس ایمیل شخصی یا تجاری خود استفاده نکنید. بسیاری از افراد ناشناس، این گروه‌ها یا لیست‌های ایمیل را بررسی می‌کنند تا آدرس‌های ایمیل جدید را جمع‌آوری کنند.

راه‌های زیادی برای جلوگیری از قربانی شدن پیام‌های اسپم وجود دارد. اما مهمترین نکته این است که در باز کردن ایمیل‌های خود محتاط باشید. همیشه اطمینان حاصل کنید که ایمیل‌هایی که باز می‌کنید از منابع معتبر هستند و مشکوک به نظر نمی‌رسند و ایمیل اسپم را فورا حذف نمایید.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *